Zafari Label hjælper med at begrænse omfanget af retursvindel

Detailhandlere – begræns omfanget af retursvindel, wardrobing og prismærke-svindel og få bedre marginer. Lave omkostninger, nemt at anvende og fungerer med alle typer labels

Om Zafari label

Nem forebyggelse af kunders svindel

Vores labels bruges med succes af flere butikker i Europa, hvor de sikrer varer med plomberede prisskilte og plomberede retur labels.

Om Zafari Label-teknologi

Vores patenterede teknologi bruger unikke skæremønstre, der let kan anvendes, men som ikke kan fjernes uden at rive etiketten i stykker. Forseglet mærkning er en smart, enkel og billig måde at sikre produkter i detailbranchen på.

Video præsentation

Se vores videopræsentation

Afspil video

Problemet

Online- og detailbutikker har stigende udfordringer med kunders retursvindel

Wardrobing

Et stigende problem, der rammer både online og fysiske butikker. Wardrobing sker, når kunder køber en vare, burger den et par gange, og returnerer den og får pengene tilbage.

Omfang

Undersøgelser viser at 7% af danskerne – og hele 15% af de unge mellem 18-29 år – har lavet retursvindel indenfor en 2 års periode.

Svindel med prismærker

Særligt de fysiske butikker har problemer med denne type svindel. Kunder tager prismærker fra en billig vare, og sætter den på en dyrere vare, som de så køber til nedsat pris.

Butikkerne betaler

Retursvindel medfører store udgifter for detailhandlen. Ekstra administration, spildte forsendelser, varer der skal kasseres eller sælges til lavere priser og ukorrekte varelagre.

Løsningen

Vi beskytter detailhandlens produkter mod retursvindel. Vores selvklæbende labels er skåret med et unikt møsnter, som gør, at en label ikke kan fjernes uden at gå i stykker.

Patenteret
DK #179499
EU: Under behandling

 
Sådan forhindres wardrobing

Zafari Labels sættes på varen et sted, hvor labelen er synlig og ikke kan gemmes væk af kunden. Kunden kan nu prøve produktet derhjemme, men forhindres i aktivt at bruge produktet, for at returnere det igen.

Fleksible

NFC, RFID, QR

Miljøvenlige
Sådan forhindres snyd med prismærker

Zafari Label prismærker kan ikke fjernes fra en vare uden at gå i stykker. Derfor kan kunder ikke udskifte prismærker og snyde butikken til en lavere pris.

Forebygger counterfeiting af labels

DNA nano teknologi

Nemt at påsætte

Ikke bare en tøjlabel

Zafari Label er ideelt til tøjprodukter, men kan også med fordel bruges på en række øvrige produkter.

Bøger

Parfume og kosmetik

Emballage

Herudover kan vores labels bruges på fx. porcelæn, prismærker og prismærkenedsættelser samt en lang række andre produkter.

Partnerskab

Er du klar til at drage fordel af plomberet mærkning?

Det er nemt at komme i gang

Enkel og billig Zafari Label plombering kan nemt implementeres i din nuværende virksomhed. Plomberet labelling kan tilpasses dine nuværende processer, værktøjer og maskiner, og kræver ikke nogen uddannelse af dine medarbejdere.

Bliv licenseret partner

Vi opbygger partnerskaber med førende virksomheder fra hele verden. Er du et reklamebureau, en label producent eller en forhandler af labels, så kan du drage fordel af et partnerskab med os. Arbejd sammen med os og tilføj patenteret plomberet labelling til dit produktsortiment.

Hvem er vi?

Aliana Pedersen, CEO & CO-founder

Aliana Pedersen

CO-founder

Tlf: +45 2242 9223
mail: ap@zafarilabel.com

Darios Zafari

Founder & Produktudvikler

Tlf: +45 3133 1338
mail: dz@zafarilabel.com

Kontakt os

Samarbejdspartnere